Pasta de ciuperci

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 14 Apr 2010 | 9760 vizualizari

 

super buna

 

INGREDIENTE

  • ciuperci proaspete champinion 700 g
  • ardei rosu 1/2 daca e foarte mare
  • patrunjel verde
  • cascaval ras 200g
  • 1 cutie crema de branza
  • 1-2 linguri sos de soia-optional
  • sare,piper
  • 50 g unt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de ciuperci:

Se curata ciupercile apoi se toaca marunt si se calesc bine in untul topit pana scade apa ce o lasa ele nu se pune apa deloc,apoi se pune ardeiul rosu tocat si patrunjelul verde si se amesteca bine. Se sareaza si se pipereaza dupa gustul fiecaruia.

Spre final cand sunt facute se pune sosul de soia(optional) apoi se lasa sa se raceasca putin dupa care se pune cascavalul ras si crema de branza si se amesteca bine toate

Se serveste ca si aperitiv sau pe felii de paine uscata

Este grozava ,cel putin noua ne place tare mult.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cartofi frantuzesti